L'Esplai Guspira és una entitat juvenil sense ànim de lucre que des de fa més de 10 anys treballa en l'àmbit de l'educació dels infants en el temps de lleure a Martorell.

 

La nostra entitat està formada per tres pilars fonamentals: les monitores, els infants i les famílies.

 

L'esplai està completament gestionat per joves voluntaris i voluntàries (les monitores) que durant la setmana es reuneixen per programar i preparar projectes, activitats i gestionar activitats obertes a tot el poble i molt més.

 

El nostre esplai comprèn infants i joves de 3 a 18 anys.

 

Les famílies són un pilar molt important per a la nosta entitat, ja que participen directament en moltes de les activitats del curs, com el Carnaval o les diferents festes familiars que s'organitzen des de l'esplai.

 

La quota per infant és de 20€ al trimestre. Les quotes dels infants són destinades exclusivament a les activitats que és duen a terme a l'esplai, ja que les monitores són voluntàries.

 

A més, l'Esplai Guspira forma part d'Esplac, l'associació d'esplais catalans laica i progressista que treballa des del voluntariat per a la transformació social, mitjançant l'educació en els drets dels infants.

 

 

L'activitat principal de l'Esplai Guspira és els dissabtes de 16 a 19 h. Les tardes de dissabte fem gimkanes, jocs, tallers...

 

No obstant, moltes vegades l'activitat no es limita a 3 hores a la tarda, durant el curs es realitzen diverses excursions de tot el dia, les colònies d'hivern, les colònies d'estiu, les rutes de joves...

 

Treballem educant en valors, tenint molt clar que el nostre objectiu és transformar la nostra societat per assegurar un futur millor a les properes generacions; treballant sobre el medi ambient, la laïcitat, el progrés, el companyerisme, l'autonomia personal, la tolerància i el respecte amb el medi ambient i desenvolupar des de ben petits l'esperit crític dels nens i nenes.

 

En els joves fomentem la seva capacitat per dur a terme projectes propis tot alimentant la seva creativitat, però sobretot procurem que creixin com persones lliures, participatives, democràtiques i sociables.

 

A l'esplai fomentem una educació basada en els drets humans i els dels infants a través del temps lliure mitjançant jocs i un ambient on divertir-se i passar-ho d'allò més bé.

 

TRANFORMAR EDUCANT 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Associació Juvenil Esplai Guspira

Pl.Doctor Fleming sn (antiga consergeria de l'escola José Echegaray)
08760 Martorell

esplaiguspira@gmail.com